Copil din Timișoara, dat dispărut după ce a plecat de la școală...

Copil din Timișoara, dat dispărut după ce a plecat de la școală și nu a mai fost văzut UPDATE Băiatul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș efectuează verificări în vederea depistării unui minor, în vârstă de 11 ani, dispărut din municipiul Timișoara, județul Timiș.

„În data de 20 decembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au fost sesizați de educatorul de la Centrul de Plasament «Căpitan Damsescu» din municipiul Timișoara, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, Chihulca David-Alexandru ar fi plecat într-o direcție necunoscută, de la scoala generală situată pe strada Vulturilor din municipiul Timișoara, unde este elev, iar până în prezent nu a mai revenit la centru.


Semnalmente: înălțime 1,40 – 1,50 metri, constituție astenică, 30 de kilograme, păr șaten, ochi albaștri. Îmbrăcăminte: geacă gri cu glugă, pantaloni de blug albastri și pantofi sport”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE IPJ Timiș a transmis că „minorul în vârstă de 11 ani a fost găsit în localitatea Utvin. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.