CSC Dumbrăviţa a încheiat anul cu o nouă victorie. Alb-verzii s-au impus...

CSC Dumbrăviţa a încheiat anul cu o nouă victorie. Alb-verzii s-au impus în Cupă la Alexandria şi au evitat ultimul loc în grupă

1
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

CSC Dumbrăviţa a disputat azi ultimul joc oficial din anul 2022. Alb-verzii mai aveau un meci în grupa C din Cupa României, în Teleorman, cu CSM Alexandria. Fără şanse de calificare în sferturile competiţiei, dar cu un premiu în bani în caz de puncte, alb-verzii s-au impus uşor, scor 4-0, pe un teren aproape impracticabil.

Alexandria, care remizase surprinzător cu Farul în competiţia K.O., aşteaptă un stadion nou, dar până atunci joacă pe modestul „Peco”, asta când nu utilizează o altă arenă nouă, cea de la Tr. Măgurele pentru meciurile mai importante.

Cu Dumbrăviţa s-a jucat practic în noroi, dar timişenii, şi ei cu un teren destul de moale acasă, nu au avut probleme şi au mai legat o victorie, după cele întregistrate în campionat, acolo unde elevii lui Cosmin Stan, „se odihnesc” la iarnă pe loc de salvare, cu 19 puncte, cele mai multe dintre formaţiile timieşene din Liga 2.


În campionat alb-verzii au consemnat un 3-0 la Vâlcea cu CSC Şelimbăr în ultimul joc pe 2022.

Astăzi, primele două goluri ale timişenilor au venit din lovituri de pedeapsă. În minutul 25 Petre Simon a transformat primul penalty, apoi Călin Toma a stabilit scorul primei părţi din acelaşi procedeu (min. 43). Mai mult, Toma a reuşit un gol special în partea secundă, marcând pentru 3-0 direct din corner (63). Nouă minute mai târziu Simon a făcut şi el „dubla” cu o execuţie frumoasă, la vinclu.

Prin acest succes dumbrăviţenii evită ultima poziţie în grupă, lăsând-o acolo chiar pe adversara directă din Liga 3. CSM Alexandria a rămas cu un punct, în timp ce Dumbrăviţa a încheiat grupa pe 5 din 6 cu cele trei puncte adunate astăzi. Formatul Cupei e unul inedit din acest sezon, existând această fază a grupelor (cu patru grupe a câte şase echipe) din care se califică doar primele două clasate, în sferturi, după doar trei meciuri cu formaţii din fiecare categorie valorică.

(antrenor Ștefan Odoroabă): Cristică – Sîrbu, Georgescu (82, Teodorescu), Ciocoteală, Lupoaică – I. Voicu, M. Stancu (82, Chiriceanu) – Iakabfi (46, L. Ană), Dobrică (14, Jerdea), C. Neagu (cpt.) – Cioablă (66, Lătărețu).

̆ţ (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Moțiu (78, Amariei), Zurbagiu (cpt.), Gîsă – Simon (82, Grigoriu), Curea (82, Grancea), Olaru (46, Bain), Tănase, C. Toma – Martinov (46, L. Bodri), Paulevici.

1 COMENTARIU

  1. Va veni si vremea revansei. Ati avut un plus astazi, dar nu chiar de 4 goluri. Am vazut un meci intre 2 echipe bune, care, sigur, se vor mai vedea. Pe un nou stadion, in Alexandria, care sa faca uitata mocirla in care s-a jucat astazi! Cu un varf de clasa si un stalp al apararii, de care trebuie sa facem rost, privim viitorul cu incredere. Cu conditia ca sprijinul sa fie transpartinic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.