CSM Lugoj a depăşit „bariera turcească”. Voleibalistele de pe Timiş s-au calificat...

CSM Lugoj a depăşit „bariera turcească”. Voleibalistele de pe Timiş s-au calificat în optimile Challenge Cup după victoria cu PTT Ankara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

CSM Lugoj s-a calificat din nou în optimile de finală ale CEV Challenge Cup la volei feminin. Elevele lui Ugljesa Segrt au reuşit să învingă în premieră o formaţie din Turcia. A fost 3-1 la seturi cu formaţia PTT Ankara, după ce bănăţencele cedaseră săptămâna trecută, scor 2-3, în deplasare.

Lugojencele sunt aproape să repete cel mai bun sezon continental.


La începutul anului timişencele au fost eliminate din aceeaşi competiţie de o altă grupare turcă, cea din Aydin, în sferturile competiţiei. Acum, „complexul” de Anatolia a fost depăşit.

După 2-3 în capitala Turciei, CSM a reuşit să câştige acasă în patru seturi ieri seară. 25-16, 25-18, 18-25, 25-23 au fost rezultatele fiecărei părţi de joc în parte.

Următorul adversar al CSM-ului de Lugoj e din Portugalia, mai exact Ponta Delgada – port pe insula São Miguel în Azore, aşadar „doar o mică deplasare de vreo 5.000 de km”. Meciurile sunt programate în ianuarie, 9-11 turul și 16-18 returul, care va fi la Lugoj.

Foto: Gabriel Brezeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.