CSM Lugoj a învins Argeşul în trei seturi. Urmează o nouă săptămână...

CSM Lugoj a învins Argeşul în trei seturi. Urmează o nouă săptămână importantă pentru voleibalistele de pe Timiş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a obţinut o nouă victorie pe teren propriu în Divizia A1, ajungând la patru victorii în ultimele cinci meciuri de campionat, după 3-0 cu FC Argeş Piteşti.

Timişencele s-au impus cu 25-15, -14 şi -22, în faţa grupării piteştenii, meci în care au folosit la un moment dat şi cinci jucătoare românce în acelaşi timp.


Echipa de pe Timiş e pe 6 în elită, cu 18 puncte.

„Vreau să felicit echipa mea, echipa din Piteşti, pentru cum s-au luptat în setul 3. La fel ca în meciul cu Blaj, cu Târgovişte, am luat jocul în serios şi aşa o să-l luăm în fiecare meci până la capăt. O victorie de trei puncte, cel mai important pentru noi şi acum uităm tot şi aşteptăm returul, meciul cu Târgovişte, care e foarte important pentru noi. A fost un meci în care am reuşit să folosesc şi jucătoare care nu au jucat mult în campionatul acesta, au fost ceva probleme, dar în sfârşit a ieşit bine…”, a declarat Ugljesa Segrt, antrenorul timişencelor.

CSM Lugoj începe returul în A1 pe terenul lui CSM Târgovişte, joc programat în jurul datei de 28 decembrie. Mai întâi, miercuri, bănăţencele speră să întoarcă rezultatul din tur cu PTT Ankara, scor 2-3, în 16-imile Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.