„Dar din dar”, campania prin care asociaţia „Acasă din Banat” vrea să...

„Dar din dar”, campania prin care asociaţia „Acasă din Banat” vrea să aducă o bucurie familiilor nevoiaşe. Cum poţi ajuta în prag de sărbători

0
DISTRIBUIȚI

În satele bănățene trăiesc încă multe familii necăjite care nu au ce pune pe masă, bătrâni case se culcă flămânzi pentru că nu pot acoperi toate cheltuielile din pensiile mizerabile pe care le primesc și nu au pe nimeni care să le întindă o mână de ajutor.

Asociația „Acasă în Banat” începe o nouă campanie prin care dorește ca acum, în pragul sărbătorilor de Crăciun, să ajute familiile nevoiașe din zona Banatului pentru a le aduce puțină bucurie și speranță. Prin campania „Dar din Dar”, asociația colectează fonduri și alimente pentru cei aflați în nevoie, iar în cei trei ani care au trecut de la inițierea ei, au fost ajutate peste o mie de familii bănățene din peste o sută de localități.

Cei care doresc să sprijine această inițiativă pot face o donație în contul asociației „Acasă în Banat”, menționând numele campaniei, „Dar din Dar”, sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să o susțină, pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.


Voluntarii asociației „Acasă în Banat” vor cumpăra din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, produse de igienă și câteva dulciuri.

„În fiecare an oferim nu doar alimente, ci și bucurie și speranță, pentru că multor oameni singuri le călcăm pragul, îi ascultăm, le spunem o vorbă bună. Mergem în sate mai greu accesibile din Timiș și Caraș Severin și ajungem la oameni care chiar au nevoie, la bătrâni abandonați sau la copii care se bucură de o bucată de ciocolată în prag de Crăciun. <<Dar din dar>> e o campanie de suflet, pentru că le arătăm multor oameni și familii că nu au fost uitați, că vrem să aibă o masă puțin mai bogată, de sărbători” mărturisește Radu Trifan, președintele asociației „Acasă în Banat”.

Asociația „Acasă în Banat” poate fi contactată pe pagina de facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com, iar donații se pot face în următoarele conturi:

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.