Darurile spiriduşilor alb-violeţi au ajuns în mai multe sate din Timiş. Un...

Darurile spiriduşilor alb-violeţi au ajuns în mai multe sate din Timiş. Un alt obiectiv al Acţiunii de Crăciun, aproape de finalizare

0
DISTRIBUIȚI

La fel ca în anii precedenţi, pentru a 13-a oară la rând, suporterii timişoreni din asociaţia Druckeria, au venit cu daruri la zeci de familii mai puţin avute din Banat. Acţiunea de Crăciun din 2022 a început cu două zile înaintea sărbătorii efective şi a vizat în principal copiii din satele din jurul Ţării Făgetului şi nu numai.

A rămas tradiţională şi categoriile de daruri, astfel că suporterii Politehnicii nu merg cu cadouri simbolice sau doar jucării şi dulciuri, ci şi cu alimente, electronice şi electrocasnice necesare.

„A fost încă o Acțiune de Crăciun reușită în care am adus fericire în sufletele și în casele celor pe care i-am vizitat. Ne-am propus să ajungem în 14 sate din trei comune, Bârna, Jdioara și Tomești. Am ajuns în mai multe, bunătatea și implicarea voluntarilor noștri purtându-le pașii și la Sânmartinu Sârbesc, Iecea Mare sau Cornești, la cazuri punctuale care aveau nevoie de ajutor în prag de sărbători. Am dus cu noi din nou tone de alimente, dulciuri, jucării, electronice și electrocasnice și am adus zâmbete pe fețele celor nevoiași!”, se arată în mesajul Druckeriei.

Druckerii au fost ajutaţi anul acesta în împărţirea cadourilor şi de fete de la Politehnica Femina, liderul Ligii I. Nicol Dincă-Vuia si Rianna Fratuțescu, din echipa pregătită de Mirel Albon, au făcut deplasarea lungă alături de fani. 

Altfel, suporterii timişoreni mai au un obiectiv la Acţiunea de Crăciun cu numărul 13 – reabilitarea unui spaţiu de joacă de la clinica de Pediatrie. Printr-un efort voluntar deloc de neglijat în zile mai reci, proiectul este aproape de finalizare. „Ne-am dorit să facem ceva trainic, să asigurăm condiții depline de siguranță, având în vedere că va fi un spațiu public, folosit la comun de copii.


Astfel, ultimele lucrări vor fi efectuate de echipa noastră de voluntari după Anul Nou”, arată druckerii.

Mai mult, un eveniment tragic, i-a determinat pe susţinătorii lui Poli (inclusiv ultraşii din Peluza Sud) să-şi unească forţele de urgenţă pentru a da o mână de ajutor şi victimelor teribilului accident de circulație din Petroșani. Donaţiile au depăşit 13.000 de lei în urma iniţativei.

„N-am fi reușit toate aceste lucruri minunate fără sprijinul fără egal al comunității. Donațiile persoanelor fizice și sponsorizările primite din partea persoanelor juridice ne-au ajutat să ducem totul la bun sfârșit în modul în care ne-am propus. Ne înclinăm în fața voastră, sunteți adevărații spiriduși ai Moșului! Vă invităm să susțineți toate business-uri pe care le veți găsi mai jos, consolidând comunitatea minunată din care facem parte – garantăm pentru fiecare dintre ele!”, se mai arată în comunicat. Sponsorii şi entităţile care au contribuit la acţiunile suporterilor se regăsesc în postarea de pe pagina Druckeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.