Doi bărbați reținuți după ce au intrat în casă peste o femeie...

Doi bărbați reținuți după ce au intrat în casă peste o femeie și doi copii și au furat bunuri și o sumă mare de bani. Victimele au fost legate

2
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați care în luna septembrie au intrat într-o locuință din județul Hunedoara, unde au legat de mâini și picioare o femeie și doi copii și apoi au furat 37.000 de lei, au fost prinși și reținuți de polițiști.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au făcut luni cinci percheziții domiciliare într-un dosar de cercetare penală privind comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.


Acestea au vizat locuințele a doi hunedoreni, în vârstă de 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că cei doi bărbaţi, în 3 septembrie 2022, au pătruns într-o locuință situată în cartierul Peștișul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acțiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani. Aceștia au fost lipsiți de libertate în mod ilegal, având mâinile și picioarele legate şi gura acoperită cu bandă adezivă. cei doi bărbați ar fi sustras din locuință 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri.

Bărbaţii au părăsit apoi locuința lăsând victimele legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii.

„Ancheta poliţiştilor a fost deosebit de complexă, faptele fiind comise pe timp de noapte, iar cei doi hunedoreni, pentru a nu putea fi identificaţi, au avut fețele acoperite cu cagule, iar pe mâini au purtat mănuși”, arată IPJ Hunedoara.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării unor măsuri preventive.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.