Doi baschetbaliști de la SCM Timișoara, în echipa ideală a sezonului regular...

Doi baschetbaliști de la SCM Timișoara, în echipa ideală a sezonului regular din Alpe Adria Cup. „Leii” mai au un meci în 2022

0
DISTRIBUIȚI

Doi baschetbaliști de la SCM Timișoara, Ilija Đoković și Nikola Gajić, au fost aleși în echipa ideală a sezonului regular din Alpe Adria Cup.


„Leii din Banat” nu au vacanţă şi vor reveni în arenă peste trei zile, cu ocazia partidei de la Oradea, joc programat miercuri, de la ora 17.00.

Timișoara a revenit după zece ani în întrecerile continentale și a câștigat Grupa D din Alpe Adria Cup, cu cinci victorii și o singură înfrângere. Alb-violeții vor juca în sferturi de finală cu MKS Dabrowa Gornicza. Turul va avea loc la 25 ianuarie, în Polonia, iar returul la 8 februarie, la Sala Sporturilor „Constantin Jude”. Câștigătoarea acestei duble se va califica în turneul Final Four.

SCM Timișoara este prima formație din România care participă în Alpe Adria Cup, întrecerea euro-regională înființată în urmă cu şapte ani. La actuala ediție au luat startul 16 echipe din Austria, Cehia, Croația, Polonia, România, Slovacia și Slovenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.