Două noi spații de servicii, deschise pe autostrada A1, în Timiș

Două noi spații de servicii, deschise pe autostrada A1, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Regională Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că, începând de astăzi, încă două spații de servicii au fost deschise pe autostrada A1, în zona localității Făget, la kilometrul 428.

„Dotările puse la dispoziție în aceste spații de servicii sunt: parcare autoturisme: câte 59 locuri pe fiecare sens (din care două locuri pentru persoanele cu dizabilități), parcare pentru camioane: câte 21 de locuri pe fiecare sens, parcare pentru autocare, câte trei locuri pe fiecare sens, câte 10 locuri de parcare/sens pentru motociclete și câte o zonă «aspirator» pe fiecare sens de mers.


Au fost amenajate și câte patru locuri pe fiecare sens pentru stații încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO și Type 2. Spațiul este dotat cu stație distribuție carburant, spațiu comercial; snack bar; toalete publice; dușuri”, a transmis DRDP Timișoara.

Alte două spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe A1 Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, la kilometrul 446+890 stânga și kilometrul 446+890 dreapta, în zona localității Traian Vuia din județul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.