Fată de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat de la...

Fată de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută UPDATE Tânăra a fost găsită de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat astăzi de la școală și până la această oră nu a revenit la centrul de asistență socială unde este instituționalizată.

„Astăzi, la ora 18:00, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către un educator din cadrul unui centru de asistență socială despre faptul că Barro Ana-Denisa nu a revenit astăzi la centru, de la școala unde este elevă, minora plecând în repetate rânduri și revenind ulterior la centru.


Semnalmente: 1,60 metri înalțime, ochi negri, păr negru. La momentul plecării minora purta un hanorac de culoare gri, o geacă de culoare neagră, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albastră”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Imediat după sesizare, polițiștii au efectuat căutări în zona gărilor, autogărilor, parcurilor, la unități medicale, precum și în alte locuri, în vederea depistării cât mai rapide a minorei.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE Minora a fost găsită de polițiști, oamenii legii menționând că „pe timpul cât a fost plecată aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.