Firmă din Ghiroda, jefuită sistematic de un curier. Suspectul, reținut de polițiști

Firmă din Ghiroda, jefuită sistematic de un curier. Suspectul, reținut de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au reținut ieri un bărbat în vârstă de 21 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Oamenii legii au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale, situate pe strada Aviatorilor, din localitatea Ghiroda, județul Timiș, cu privire la faptul că din sediul societății mai sus mentionate ar fi fost sustrase un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 10 – 25 noiembrie, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, angajat în calitate de curier la societatea comercială, ar fi sustras din depozitul societății mai multe bunuri înainte de a fi luate în gestiune (un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile) cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.920 de lei.


În cursul zilei de ieri, 5 decembrie 2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat bărbatul în municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciului a fost recuperat în proporție de 90% (două telefoane mobile nefiind recuperate)”, a transmis IPJ Timiș.

Suspectul a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.