Fostul kickboxer britanic Andrew Tate, reținut în România pentru trafic de persoane

Fostul kickboxer britanic Andrew Tate, reținut în România pentru trafic de persoane

0
DISTRIBUIȚI

Influencerul Andrew Tate și fratele său au fost reținuți împreună cu doi români în România, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat, anunță Sky News.

Britanicul american în vârstă de 36 de ani și fratele său Tristan au fost reținuți joi seara alături de doi suspecți români, potrivit jurnaliștilor din Marea Britanie.

Cei doi frați, care sunt cercetați penal din aprilie, au refuzat să comenteze, dar avocatul lor a confirmat că au fost reținuți.

Tate, un fost kickboxer, a fost interzis pe Twitter în 2017 pentru opiniile sale misogine, dar a fost repus în drepturi luna trecută, scrie Sky News.

Conform aceleiași surse, Tate a devenit celebru în 2016 pentru că a fost eliminat din emisiunea Big Brother după ce a apărut un videoclip în care părea că atacă o femeie cu o curea.


El a susținut că clipul a fost editat.

Tate a negat că are opinii misogine și i-a acuzat pe criticii săi că „răstălmăcesc faptele”, în timp ce în alte situații s-a declarat singur ca fiind misogin.

Frații Tate s-au mutat în România în urmă cu mai mulți ani. În primăvară, anchetatorii i-au cercetat după ce ar fi sechestrat două tinere în vila din Voluntari. Au fost reținuți, audiați și ulterior eliberați de polițiști.

IGPR a anunțat joi seara că patru persoane, printre care și doi cetățeni britanici, au fost reținute de polițiștii și procurorii DIICOT din București într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.