Fotojurnaliștii, expoziție la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului din Timișoara

Fotojurnaliștii, expoziție la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

A doua ediție „Life Press Photo”, expoziție de fotojurnalism, e pe cale să se deschidă la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean, eveniment organizat de Consiliul Județean Timiș. For fi expuse imagini surprinse pe teren în această perioadă zbuciumată, de către fotoreporteri din Timișoara.

„Ideea acestei expoziții este de a aduce în lumină meseria de fotoreporter și amănunte «din spatele cortinei» pe care mulți nu le cunosc. Până la a se ajunge la imaginile inedite surprinse de cei care «desenează cu lumină» este nevoie de multe sacrificii, deplasări pe teren, indiferent de vreme sau oră”, au transmis organizatorii.

„Important e să fim acolo și să relatăm, cât mai corect, prin imagini, cea ce se întâmplă, fără să alterăm realitatea din teren”, spune fotograful Dani Amariei, inițiatorul expoziției.

Vor expune Dani Amariei, Adrian Panduru, Virgil Simonescu, Adrian Pîclișan, Gabriel Brezeanu.

Sub umbrela Life Press Photo vor fi expuse și fotografii din „Timișul sălbatic”, cadre cu animale sălbatice din cel mai vestic județ al țării realizate de fotografi Wild Life din județul nostru.


La expoziția de wildlife expun Alex Zarin, Kozma Atila, Bogdan Voridan, Dani Amariei.

Expoziția se deschide în același timp cu Parcul Crăciunului, la Muzeul Satului Bănățean, marți, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae. Muzeul de la Pădurea Verde va găzdui singurul festival de iarnă cu zonă încălzită pentru spectacole, patinoar acoperit și căsuțe cu mâncare protejat de ploaie și zăpadă.

Parcul Crăciunului va vi deschis timp de tri săptămâni, din 6 decembrie până pe 27 decembrie, în intervalul orar 17:00 – 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.