Guvernul habar nu are când va desemna un comisar pentru Timișoara 2023

Guvernul habar nu are când va desemna un comisar pentru Timișoara 2023

1
DISTRIBUIȚI

Deși mai sunt câteva zile până când Timișoara va deveni capitală europeană a culturii, Guvernul nu a desemnat comisar pentru aceste proiect.


Întrebat, astăzi, de PRESSALERT.ro, la briefing-ul de după ședința de Guvern când va fi desemnat un comisar, pentru Timișoara 2023, care este de fapt reprezentantul Executivului în acest proiect, purtătorul de cuvânt al premierului, Dan Cărbunaru, nu a putut să dea un răspuns.

„Timişoara a câştigat această cursă pe merit şi cu siguranţă, nu doar Timişoara, întreaga Românie, românii se vor bucura de impactul acestei recunoaşteri a statutului pe care Timişoara îl are. Din această perspectivă sunt convins că Ministerul Culturii poate să vă dea un punct de vedere mult mai aşezat şi orientat către ceea ce dumneavoastră aşteptaţi. Ce pot să vă asigur e că la nivelul guvernului şi nu doar prin ministerul de resort, a existat o preocupare pentru a sprijini Timişoara pentru a putea face  faţă cu brio unei astfel de provocări. Cu ajutorul colegilor de la Ministerul Culturii vom reveni la dumneavoastră cu un răspuns privind rolul pe care un comisar l-ar putea juca în acest context”, a declarat Dan Cărbunaru.

1 COMENTARIU

  1. de ce ar interesa pe cineva mizeria asta? „capitala culturala”. lol. lol. timisoara. „capitala culturala”. pute orasul a caca in toate cartierele. „capitala culturala”. lol. LOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.