Hiturile formației Queen ajung în vestul țării: concerte de neratat cu un...

Hiturile formației Queen ajung în vestul țării: concerte de neratat cu un tribute band din Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică rock vor avea parte de două evenimente de neratat în vestul țării, serile fiind colorate de recitalurile susținute de Crazy Little Queen Tribute Band din Ungaria. Din 2017 și până astăzi Crazy Little Queen încântă publicul cu cele mai îndrăgite melodii ale legendarei formații Queen. Cu Giorgio ca solist, Miklos la chitară principală, Tamás Kajtár la bas, Gergely la tobe și Tamás Balikó la clape, băieții fac show la fiecare concert și oferă publicului o atmosferă incendiară, de neuitat, pe melodii precum Don’t Stop Me Now, Somebody to Love sau We Are The Champions.

Primul concert susținut de trupă în vestul țării va avea loc la Club Flex din Arad astâzi 28 decembrie de la ora 21 , iar cel de-al doilea eveniment susținut de formația din țara vecină care ne readuce în actualitate febra muzicii rock va avea loc mâine 29 decembrie de la ora 19.30 la Manufactura în Timișoara.

„Am cântat de mai multe ori în vestul României.


Ne place muzica celor de la Queen, de asta cântăm. Ideea a plecat destul de simplu. Împreună cu clăparul formației cântam pe un vapor de croazieră și ne gândeam ce frumos ar fi dacă am putea cânta doar piese care ne plac nouă. Asta pentru că atunci când cânți la party din când în când ești nevoit să interpretezi și melodii pe placul publicului, așa numitele șlagăre. Așa a început totul. Ne diferențiem de alte trupe tribut prin faptul că pe de o parte nu folosim sample-uri… la noi totul e sută la sută live. Poate suntem speciali și fiindcă multe trupe tribut pun accent mare pe imagine. Pe look. De multe ori cea ce fac alții, e un show. Un spectacol de teatru. Nu au elementul live. La noi asta primează, interacțiea cu oamenii. Nu ne-am plictisit să cântăm piese de Queen. Nu cântăm aceleași piese, schimbăm foarte mult playlist-ul. Evident, există câteva hituri pe care nu ai cum să nu le cânți, dar avem de ales dintr-un repertoriu bogat. Publicul din România știe să se distreze. Cu cât te apropii mai mult de Budapesta, cu atât vezi că oamenii sunt mai reci. Se distrează în felul lor și nu se exteriorizează. Ne place mult publicul de aici“, ne-au declarat membrii formației maghiare în cadrul unui interviu pe care-l puteți citi în întregime aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.