Încă două plecări notabile de la Ripensia. Unul dintre ei a fost...

Încă două plecări notabile de la Ripensia. Unul dintre ei a fost eroul roş-galbenilor în ultimul derby timişorean

0
DISTRIBUIȚI

O nouă zi, noi plecări de la Ripensia Timişoara. Divizionara secundă de fotbal a anunţat azi plecările cu numărul 4 şi 5 din această pauză competiţională. E vorba de rezilieri, de comun acord, cu mijlocaşii Mihai Ene și Răzvan Mogoș.

Ene (23 ani) a sosit la „Ripi” în vara lui 2020. A adunat 42 de prezenţe la roş-galbeni, marcând în şapte rânduri. „Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna golul marcat de el pe final, în ultimul derby local, 1-0 cu Politehnica Timișoara!”, au scris ripensiştii despre cel care a şi ratat o parte din sezon din cauza problemelor medicale.


Mihai Ene, fost alb-violet, jucător crescut la Academia lui Gică Hagi, a evoluat în acest sezon doar în şase rânduri, intrând de două ori pe parcursul meciurilor de Liga 2, marcând cu o astfel de ocazie, din lovitură liberă dictate în prelungiri împotriva concitadinilor. El a mai bifat şi o prezenţă în ediţia curentă a Cupei României.

Mogoş (20 ani) abia sosise în vară la Pădurea Verde. Mijlocaşul crescu la CSS Drobeta, activase în Italia la Virtus Entella şi Corvinul Hunedoara, înainte de venirea pe Bega, unde a îmbrăcat tricoul roş-galben în 16 rânduri (de 15 ori în Liga 2, o dată în Cupă).

Ripensia a ajuns deja la cinci despărţiri dintr-un lot şi aşa nu foarte extins numeric şi valoric. Ceilalţi plecaţi sunt portarul Ştefan Dobre, fundaşul Andrei Macriţchii şi un alt mijlocaş – Tudor Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.