Incendiu la o casă din vestul ţării. Din ce cauză a izbucnit...

Incendiu la o casă din vestul ţării. Din ce cauză a izbucnit focul

0
DISTRIBUIȚI

Ieri seară, pompierii militari din Ineu au intervenit petru stingerea unui incendiu la o casă din Zărand, judeţul Arad. Acoperişul casei şi camera tehnică, cu bunurile dinăuntru ei au ars, salvatorii reuşind să localizeze focarul în limitele găsite.


Proprietarul a suferit un atac de panică.

În jurul orei 22.45, pompierii militari ai Detașamentului Ineu au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, cu sprijinul SVSU Olari și SVSU Zărand pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Zărand.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului casei pe o suprafață de aproximativ 65 de mp cu posibilitate de propagare la întreaga casă.

Intervenția echipajelor de stingere a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite. În urma flăcărilor au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 65 de mp, camera tehnică și bunurile aflate în interior.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului casei care a suferit un atac de panică. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, cauzat de coșul de evacuare a fumului amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.