Intervenţie de urgenţă a pompierilor la o hală din vestul ţării

Intervenţie de urgenţă a pompierilor la o hală din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari din Arad au intervenit la un incendiu din incinta unei hale de producţie din localitatea Horia. Focul a izbucnit la un cuptor de uscare a materialului lemnos.

Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit în jurul orei 14 cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, autoscara S42 și un echipaj SMURD pentru lichidarea incendiului.


Acesta se manifesta cu flacără și degajări de fum la nivelul cuptorului, cu posibilitate de extindere la alte utilaje aflate în hală.

Intervenția promptă a echipajelor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite în aproximativ jumătate de oră. În urma incendiului au ars doi metri cubi de material lemnos și a fost afectat cuptorul.

Persoanele aflate în interiorul halei s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca forțele de intervenție să ajungă. Nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, produs în urma suprasolicitării utilajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.