Întreruperi în furnizarea apei pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţul Aquatim

Întreruperi în furnizarea apei pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţul Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat pentru astăzi mai multe intervenţii programate, precum şi avarii care duc la întreruperea alimentării cu apă pentru mai mulţi clienţi din Timişoara şi judeţul Timiş.

Până la ora 18, la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia se va interveni pentru devierea rețelelor vechi, astfel încât să se asigure trecerea noilor conducte.


Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Surorile Martir Caceu, Martir Cristina Lungu, Feleacul, Anghel Saligny, Craiova, Retezat, Constanța, Cărturarilor, Carpați, Bucegi, Crișul, Wilhelm Conrad Röntgen, în Piața Sfântul Iosif cel Nou și la Casa Tineretului, D.S.V.S.A., Punctul Termic 50, Profi, OMV, Restaurant Sabres, Banu Sport și Profi (fost Novatim).

Tot azi, până la ora 16, se va executa o conectare de conducte pe strada Popa Șapcă, pentru alimentarea noului Campus Universitar. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, București, Martir Miroslav Todorov, Aleea Teodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan și la Penitenciar.

Altfel, apa e întreruptă până la ora 15, pentru remedierea unor avarii pe străzile Aleea F. C. Ripensia, Surorile Martir Caceu, în cartierul Plopi, în Timişoara, precum și în localităţile Ghiroda, Sânandrei și Covaci.

Mâine, apa e întreruptă între orele 8-16, pe Bulevardul Soarelui şi Calea Timișoarei, în comuna Giroc. Sunt lucrări de conectare conducte pe Calea Timișoarei, la intersecție cu Bulevardul Soarelui, pentru alimentarea șantierului ANL Giroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.