Ioan Popovici revine în fața publicului din Timișoara cu un concert inclus...

Ioan Popovici revine în fața publicului din Timișoara cu un concert inclus în manifestările de la Parcul Crăciunului

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Popovici, chitarist și solist vocal cu o experiență vastă în scena rock timișoreană se pregătește să revină în fața publicului cu un concert care va avea loc la Muzeul Satului Bănățean în data de 26 decembrie, de la ora 20:30, evenimentul fiind inclus în cadrul manifestărilor inițiate de platforma Muzicon derulate sub genericul Parcul Crăciunului.

Muzica timișoreană „alternativă“ a avut parte la începutul lunii noiembrie de Muzicon.hub Showcase, o acțiune interesantă care a inclus o cântare alături de câteva nume „fresh“ din orașul de pe Bega, unde spectatorii au avut parte și de un mini – concert cu Ioan Popovici alături de care au fost prezenți Alin Costache (tobe) și Adolf Vegh (bas).


În luna aparilie a acestui an, Ioan Popovici a lansat prima sa piesă sub nume propriu, single-ul Voyager având parte și de un videoclip, iar luna trecută artistul a lansat cel de-al doilea single Element Star.

„Mă bucur foarte mult că în acest an am reușit să lansez două videoclipuri, e un mare start pentru mine. Următoarea melodie pe care o pregătesc poartă numele de Dragon și este deja gata în studio. Pregătesc un clip de animație cu o echipă de specialitate. Pentru anul viitor am deja câteva invitații la concerte și sunt bucuros că am reușit să mă mobilizez să am material în special pentru Timișoara Capitala Culturală 2023. Țin să-i mulțumesc în mod special lui Attila Lukinich. Pe lângă studio, Attila Lukinich este și parte esențială din proiectul meu pentru că mă ghidează pe partea de producție plus că partea electronică și sound este făcută complet de el. Facem echipa super împreună și le mulțumesc tuturor care sunt alături de mine. Pentru concertul inclus în Parcul Crăciunului am pregătit și câteva surprize“, ne-a declarat Ioan Popovici, fondator al proiectelor Effect Band, Flare și FlareHead.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.