Laguna a fost până la urmă prea mică pentru „lei”. Victorie pentru...

Laguna a fost până la urmă prea mică pentru „lei”. Victorie pentru SCM Timişoara în ultimul joc acasă din 2022

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a avut un start ezitant în ultimul joc de acasă din acest an calendaristic.


„Leii” au fost conduşi trei sferturi din meci de modesta ABC Laguna Bucureşti, dar au apăsat acceleraţia pe final şi s-au impus uşor în cele din urmă, scor 70-59 (28-39).

„Leii” au început surprinzător cu un prim sfert pierdut, scor 18-22. Mai mult, până la pauză, oaspeţii bucureşteni şi-au mărit ecartul la 11 puncte! În sfertul 3 alb-violeţii aproape că au recuperat toată diferenţa. Ultima bucată de meci s-a reluat de la 54-56, dezavantaj. Minus reglat rapid însă încă startul celei de-a patra „pătrimi”. Pe final, când s-a mai pus doar problema scorului, SCM a ajuns şi la +14.

Ilija Djokovic, de la gazde, respectiv Trevor Blondin, de la vizitatori, ambii cu 17 puncte, au fost coşgheterii întâlnirii. Ceilalţi realizatori ai amfitrionilor au fost: Gajic 16 pt., Kesar 14, McClellan 14, Năsturescu 5, E. Petrescu 2 şi L. Lazar 2.

Pentru SCM OHMA Mozzart Bet, opt vinctorii în zece partide, urmează duelul pentru supremaţie în conferinţă cu CSM Oradea, programat pe 28 decembrie, de la ora 17.00 (Digi Sport), în noua sală a bihorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.