Licitație pentru sterilizarea gratuită a câinilor din Timișoara. Cine vor fi beneficiarii

Licitație pentru sterilizarea gratuită a câinilor din Timișoara. Cine vor fi beneficiarii

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că a lansat licitația pentru contractul de concesiune a serviciilor de sterilizare a câinilor de rasă comună și a metișilor acestora, aflați în proprietatea persoanelor fizice cu venituri până la nivelul salariului mediu brut și domiciliul sau reședința în Timișoara.

Primăria subvenționează prețul sterilizării din bugetul local și prin această inițiativă urmărește reducerea numărului de căței abandonați și promovarea creșterii responsabile a animalelor de companie.

După finalizarea licitației, proprietarii de câini care se încadrează în condițiile programului se vor înscrie la Compartimentul Protecția Animalelor, telefonic sau prin e-mail. Datele de contact vor fi comunicate după încheierea contractului.

Ulterior, proprietarul se va prezenta, în termenul comunicat, la cabinetul veterinar în vederea sterilizării animalului de companie, prezentând următoarele documente: cartea de identitate a proprietarului animalului de companie, care să ateste domiciliul sau reședința în Timișoara, carnetul de sănătate al câinelui care atestă microciparea, dovada veniturilor proprietarului, în valoare mai mică decât salariul mediu brut în conformitate cu legea specifică (adeverință, cupon de pensie, declarație pe proprie răspundere).

În cazul în care câinele nu este microcipat, individualizarea și înregistrarea pot fi făcute în ziua sterilizării, costurile fiind suportate de către proprietar.

„Valoarea contractului este de 267.750 lei fără TVA, respectiv 318.622,50 lei cu TVA, durata contractului de concesiune fiind de doi ani sau până la epuizarea sumei.


Prin acest contract vor putea fi sterilizați un număr estimat de 2.500 de câini și va fi prevenit abandonul”, a transmis Primăria Timișoara.

Medicii veterinari interesați să participe la licitație găsesc mai multe informații aici: SEAP (e-licitatie.ro).

Termenul limită de depunere a ofertelor este 16.01.2023, ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.