Lucrările Colterm lasă spitalele de la Pădurea Verde fără apă caldă şi...

Lucrările Colterm lasă spitalele de la Pădurea Verde fără apă caldă şi căldură în timpul zilei. Unde mai sunt intervenţii

1
DISTRIBUIȚI

O nouă zi cu avarii sau lucrări la sistemul centralizat de termoficare al Timişoarei. Astăzi, Coltem a anunţat că, pe lângă clienţii de pe mai multe străzi, spitalele Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare au rămas fără căldură şi apă caldă până la ora 19.

Furnizarea apei calde de consum și a încălzirii este întreruptă şi la punctul termic SDM, până la ora 14. Vor fi afectați consumatorii arondați străzii Eternității, în total un număr de trei branșamente.

„Tot în ziua de 06.12.2022, în intervalul orar 08:00 – 19:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare și, de la ora 08:00 până la ora 16:00, la PT 74A, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se mai arată în anunţul Colterm.

Sunt afectaţi consumatorii de pe străzile: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex.


Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei și Intrarea Ioan Văsîi, în total un număr de 128 branșamente.

Aquatim a anunţat şi ea avarii, astfel, până la ora 15 apa e oprită pentru consumatorii de pe străzile Gheorghe Lazăr, Gheorghe Dima, Fructelor, Frederic Mistral, Romulus, în cartierul Plopi și în Săcălaz, Remetea Mare și Herneacova. În Izvin presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

1 COMENTARIU

  1. Devine tot mai evident ca principala clauza a proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara…” este executarea lucrarilor CU PRECADERE in cursul lunilor noiembrie, decembrie, precum si (probabil!?) ianuarie, februarie – parerea mea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.