Microbuz plin cu pasageri, răsturnat pe autostradă, în apropiere de frontiera de...

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat pe autostradă, în apropiere de frontiera de vest UPDATE Un om a murit, nouă persoane implicate în accident

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier în această după-amiază, pe autostrada A1, pe sensul de mers de la Nădlac spre Arad. Din primele informații, un microbuz în care se aflau aproximativ 11 persinae s-a răsturnat.

A fost activat Planul Roșu de intervenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și echipaje SMURD de la Nădlac, Curtici, Vinga, Chișineu Chiș, Ineu, Sebiș și Gurahonț.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Din primele informații de la fața locului, o persoană a murit, iar o alta este rănită grav. „După prima evaluare medicală, sunt nouă victime, dintre care o persoană a suferit leziuni incompatibile cu viața și o persoană prezintă diverse traumatisme. Ceilalți șapte pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite”, a transmis ISU Arad.

UPDATE 2 O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD.

UPDATE 3 ISU Arad a transmis că în microbuz erau nouă persoane.


O persoană a murit, una a fost transportată la Urgențe, iar alte șapte sunt în stare bună și au refuzat transportul la spital. Planul Roșu a fost dezactivat.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.