Moș Crăciun vine pe motocicletă și în acest an. Paradă nocturnă, în...

Moș Crăciun vine pe motocicletă și în acest an. Paradă nocturnă, în premieră

0
DISTRIBUIȚI

Membrii comunităţii moto din Timişoara organizează pentru al 16-lea an consecutiv o acţiune care îşi propune să ajute copiii defavorizaţi din oraşul nostru.

Toate aceste acțiuni culminează cu tradiționala paradă Moș Crăciun pe Motociletă organizată de membrii cluburilor și grupărilor moto din Timișoara și județul Timiș duminică, 18 decembrie, la care sunt invitați să participe toți motocicliștii.


În acest an, în premieră, va exista o paradă nocturnă.

„Sunt obligatorii căciula și/sau costumul de Moș Crăciun (optional) una sau mai multe instalații de pom pe baterii  plus zâmbetul aferent. Nu uitați să aveți în buzunare portocale, nuci, bomboane sau mici jucării!“, spun organizatorii acțiunii.

Adunarea se face la ora 16:30 la Clubhouse Road Patrol MC Timișoara, str. Văliug nr. 5 Timișoara (Freidorf), urmând ca la ora 17 să se plece în paradă. La ora 17:30 va avea loc o oprire și regrupare la Catedrala Mitropolitană Timișoara, unde se vor aprinde lumânări pe trepte, în memoria martirilor revoluționari ai Timișoarei. La ora 18 parada va ajunge în parcarea interioară de la Iulius Gardens (lângă Carusel), unde toți participanții sunt așteptați cu ceaiuri calde și unde se vor împărți fructele, dulciurile și jucăriile destinate copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.