Noapte de drum and bass britanic la Timișoara, într-o petrecere specială alături...

Noapte de drum and bass britanic la Timișoara, într-o petrecere specială alături de Bryan Gee

0
DISTRIBUIȚI

Britanicul Bryan Gee este headliner-ul unei petreceri de neratat pentru fanii muzicii electronice care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Timişoara. Artistul britanic se înscrie într-o lungă tradiţie de pionieri ai genului, care au crezut în puterea underground-ului, au încurajat şi susţinut un vibe aparte cum este jungle/drum’n’bass-ul. O mare parte din faptul că mişcarea este una care dăinuie de mai bine de 25 de ani li se datoreaza DJ-ilor care au susţinut acest „movement”, iar când un dj veritabil devine şi şeful unei case de discuri între timp legendară, nu trebuie să se mire nimeni că unii dintre producătorii necunoscuţi aleşi în timp să scoată discuri la V Recordings au devenit legendari şi ei.

În 1993, Bryan Gee a pus împreună cu Jumping Jack Frost bazele labelului V Recordings, iar printre primele descoperiri ale sale se număra celebrul Roni Size, cu care a scos şi primul disc al acestuia.


Bryan Gee este şi descoperitorul şi a multora dintre „vedetele” d’n’b, cum ar fi DJ Marky din Brazilia, care a fost prezent și el la Timișoara în cadrul defunctului Revolution Festival.

Piesa „LK”, care l-a făcut celebru pe Marky, a apărut la V Recordings în 2002, iar tot acest label a fost primul care l-a adus pe Marky în Europa la începutul anilor 2000.

Evenimentul care îl aduce pe Bryan Gee la Timișoara va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 22, la Escape Underground Hub şi îi va mai avea ca invitaţi pe Mighty Boogie (Digital Rush), Dudu (anonimTM), Rudeness (Freeneteik Kru) și MC 44.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.