Operațiune de recuperare a turnului de apă din zona Fabric. Anunțul viceprimarului...

Operațiune de recuperare a turnului de apă din zona Fabric. Anunțul viceprimarului Cosmin Tabără

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără a anunţat că pe ordinea de zi a Guvernului se află un proiect de hotărâre prin care turnul de apă din cartierul Fabric ar urma să treacă în proprietatea Primăriei Timişoara.

Oraşul are două astfel de edificii, dacă turnul de apă din Iosefin era deja în administrarea autorităţilor locale, cel de pe strada Samuil Micu a părut că e de mai mulţi ani dat uitării.

„Avem două turnuri de apă în Timișoara.


Unul în zona Iosefin, cu situația rezolvată și aflat acum în șantier, și unul în zona Fabric, care a aparținut PMT. Prin tot felul de cedări iresponsabile a ajuns să nu mai aibă un gospodar care să-l aprecieze și să se îngrijească de el”, a spus Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timişoarei, care coordonează Direcţia de patrimoniu a PMT, arată că „în luna aprilie am demarat procedura internă pentru recuperarea și a acestui turn, anunțată în presă, m-am ținut de cuvânt. S-a făcut o documentare amănunțită, iar astăzi se află pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind înaintarea către Guvernul României a cererii de transmitere din proprietatea Statului Român în domeniul public al Municipiului Timișoara a turnului de apă situat în Timișoara, str. Samuil Micu nr.16”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.