Peluza Sud Timişoara a păstrat tradiţia. Ultraşii au marcat „incendiar” aniversarea de...

Peluza Sud Timişoara a păstrat tradiţia. Ultraşii au marcat „incendiar” aniversarea de 101 ani a Politehnicii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara nu traversează cea mai bună perioadă, dar nu a fost părăsită de suporteri. Ultraşii din Peluza Sud s-au strâns în mod special în această seară pe „Ştiinţa”, pentru a marca aniversarea clubului, aşa cum o fac în fiecare an de 4 decembrie.

De fiecare dată modalitatea de a sărbători e diferită.


Dacă de Centenar fanii s-au strâns pe „Dan Păltinişanu”, azi, când s-au marcat 101 ani de existenţă a Societăţii Sportive Politehnica Timişoara, fanii au revenit pe „Ştiinţa”. La o zi de la victoria care a mai îndulcit amarul din clasament (2-1 cu Csikszereda), suporterii au aprins torţele la ora simbolică 19.21 din spatele bannerului simplu şi direct – cu numele şi sigla clubului iubit.

 

Poli e doar pe 19 în Liga 2, cel mai slab parcurs de la promovare, cu 12 puncte, şi va avea o iarnă lungă, fiind în pericol să nu poată efectua transferuri. Nici situaţia financiară nu e grozavă. În contrast, senioarele clubului se află pe locul 1 în elită, fiind singura echipă din primele trei ligi (masculin şi feminin) fără gol încasat în acest sezon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.