Peste 142 de milioane de euro pentru piste de biciclete în Timiș,...

Peste 142 de milioane de euro pentru piste de biciclete în Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara. Câte mii de kilometri se vor construi

2
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a anunțat o știre bombă pentru iubitorii plimbărilor pe bicicletă

„Consiliul Județean Timiș este liderul parteneriatului dintre județele: Timiș, Arad, Caraș Severin și Hunedoara care tocmai a câștigat o finanțare de 142.642.500 de euro pentru realizarea a 1729 km de piste pentru biciclete”, a scris, ieri, Moș pe contul său de Facebook.

În cadrul apelului de proiecte din „Investitia I.4/PR/C11/PI1 – Trasee mixte” urmează să se finanțeze 3.000 de km de piste în întreaga țară.

Moș a amintit că „în decembrie 2021, anul trecut, îi aduceam în Timișoara pe toți cei interesați de rutele EuroVelo și discutam despre importanța unor finanțări care să ne pună în sfârșit pe harta rutelor velo din Europa.


De atunci Timișul a devenit prima administrație din România membra în ECF și iată că acum ce ne-am propus…”.

2 COMENTARII

  1. Sper ca grozăvia asta sa nu presupună asfaltări prin păduri și arii protejate, drumurile forestiere existente sunt perfect practicabile în starea actuală (vezi Via Transilvanica, recent inaugurată).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.