Politehnica Femina a încheiat sezonul regular fără gol încasat. Victorie la Odorhei...

Politehnica Femina a încheiat sezonul regular fără gol încasat. Victorie la Odorhei în zi de sărbătoare alb-violetă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook (arhivă)

Politehnica Femina a câştigat, conform aşteptărilor, şi pe terenul celor de la Vasas Femina, din Odorheiu Secuiesc, în ultimul joc al sezonului regular.


Alb-violetele s-au impus cu 3-0, prin reuşitele Antoniei Bratu şi ale Clarei Roşu, cea din urmă semnând „dubla”. Timişorencele au reuşit astfel performanţa de a avea zero trecut în dreptul golurilor încasate în acest sezon!

În zi de sărbătoare polistă, 101 ani de la înfiinţarea primei echipe universitare, alb-violetele au cinstit momentul cu o nouă victorie. Bratu a deschis scorul în minutul 5, Clara Roşu l-a majorat peste jumătate de oră şi a stabilit astfel scorul pauzei. În repriza a doua, aceeaşi Roşu a mai înscris o dată (min. 59).

Politehnica le-a avut în primul 11 pe: Câmpean – Meluţă (cpt.), Bratu, Dincă-Vuia, Ancăş, Sucilă, Kurja, Mirea, Roşu, Ienovan, Cakovic.

În urma acestei victorii Politehnica a acumulat 33 de puncte, având 11 victorii din 11 partide jucate în sezonul 2022-23 al Ligii I. „U” Cluj rămâne în spate la trei puncte. Golaverajul bănăţencelor e şi mai impresionant: 75-0! Desigur Poli a primit goluri pe teren în acel meci de la Iclod, împotriva campioanei, dar partida a fost decisă la masa verde în favoarea alb-violetelor şi acele reuşite nu se contabilizează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.