Polițiștii timișeni, fapte bune la final de an, în sprijinul unor familii...

Polițiștii timișeni, fapte bune la final de an, în sprijinul unor familii nevoiașe FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-290039538">

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș continuă tradiția ultimilor ani, încercând să facă sărbătorile de iarnă ceva mai fericite pentru câteva familii nevoiașe din județ.

„În perioada premergătoare Crăciunului cât și azi, 30 decembrie 2022, polițiștii au vizitat mai multe familii din județul Timiș (localitățile Sânmihaiu German și Covaci) pentru a-și aduce contribuția la nevoile lor. 21 de copii au primit cadouri pentru a se bucura de magia sărbătorilor. Din donațiile polițiștilor din cadrul IPJ Timiș, au fost cumpărate alimente și dulciuri astfel încât copilașilor să nu le lipsească nimic de pe masa de Crăciun și de Revelion. În funcție de nevoile acestora, o familie a primit o mașină de spălat, iar alta a primit un telefon mobil. Cuvintele sunt de prisos în aceste situații, însă niște zâmbete inocente pot fi foarte ușor de adus pe chipul copiilor”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.