Pompierii din Timiş, solicitaţi de peste 200 de ori în perioada Crăciunului

Pompierii din Timiş, solicitaţi de peste 200 de ori în perioada Crăciunului

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii din Timiș au avut nu mai puțin de 239 de intervenții și misiuni în perioada Crăciunului, între 24 și 26 decembrie. Printre acestea s-au numărat şi şase acţiuni de stingere a incendiilor produse la locuinţe.

Intervenţiile au fost pentru limitarea și lichidarea a 11 incendii, dintre care: şase de stingere a incendiilor produse la locuințe, trei intervenții au fost pentru stingerea incendiilor de deșeuri iar două misiuni de stingere a incendiilor produse la un autoturism și o autoutilitară.

În data de 25 decembrie s-au înregistrat trei solicitări pentru stingerea incendiilor izbucnite la nivelul acoperișurilor locuințelor, în localitățile Bunea Mare, Albina și Dumbrăvița.


Cauza probabilă a producerii incendiilor a fost neprotejarea termică corespunzătoare a burlanelor și coșurilor de fum față de materialele combustibile din acoperiș.

Un alt incendiu s-a produs la o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 40 mp (construcție din lemn), în comuna Giarmata. În incendiu au ars mai multe materiale textile și plastice, scule și mobilier de birou. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost
scurtcircuitul electric. Din fericire, în urma acestor incendii nu s-au înregistrat victime.
asigurarea măsurilor PSI necesare și acordarea primului ajutorm medical de urgență în urma producerii a nouă accidente rutiere, precum și două intervenții specifice în urma unor avarii la țevi de gaz; efectuarea a 20 de misiuni de recunoaștere în spitale; alte 9 misiuni specifice.

Echipajele medicale SMURD au asigurat răspunsul la 197 solicitări, în urma cărora au fost
asistați 183 adulți și 132 copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.