Prefectul de Timiș: „Îngrijorătoare este situația la târgurile de Crăciun”. Câte amenzi...

Prefectul de Timiș: „Îngrijorătoare este situația la târgurile de Crăciun”. Câte amenzi au fost aplicate în ultimele zile

2
DISTRIBUIȚI

Colegiul Prefectural din Timiş a analizat azi rezultatele controalelor efectuate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


Mihai Ritivou, prefectul de Timiş, a subliniat cuantumul foarte mare al amenzilor în dreptul agenţilor economici controlaţi la târgurile de Crăciuni din judeţ.

Direcția Sanitară Veterinară a efectuat 276 de controale şi a dat amenzi în valoare de 217.400 lei, în timp ce Protecția Consumatorului a făcut 63 de controale iar amenzile s-au ridicat la un total de 244.000 lei.

„Îngrijorătoare este situația la târgurile de Crăciun din județ: au fost constatate abateri la toți cei 30 de agenți economici controlați, iar cuantumul amenzilor nu e mic: 136.000 lei. Concluzia e simplă: la târgurile ce vor organiza pe viitor, ne vom ocupa din timp de instruirea şi îndrumarea celor ce vând produse, pentru a preveni cele mai frecvente abateri”, a spus Mihai Ritivoiu.

2 COMENTARII

  1. Niste BOMBE BACTERIOLOGICE….Cu ACELEASI mănuși cu care preparau mîncarea, dădeau cu matura, încasau banii, și apoi serveau și clientii… Fara nicio jenă!! HORROR

  2. Fraieri sunt cei ce cumpara din târgurile de Craciun.
    Preturi exorbitante pentru produse de calitate îndoielnică care îți pune viata in pericol.
    Sa cumperi piele de porc la pret de caviar …asta spune multe dedpre tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.