Primăria Arad va achiziţiona șase tramvaie dublu articulate, cu bani europeni

Primăria Arad va achiziţiona șase tramvaie dublu articulate, cu bani europeni

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Arad a accesat un proiect european de 64,8 milioane de lei (peste 13 milioane de euro), în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru modernizarea şi sporirea flotei de transport public, prin achizţionarea a încă șase tramvaie dublu articulate, potrivit unui comunicat de presă.

„Putem anunţa obţinerea celor 13 milioane de euro, ce vor fi investiţi în modernizarea şi sporirea flotei de tramvaie, prin achiziţionarea a încă 6 tramvaie dublu articulate.


Sunt contracte ce vor contribui, alături de cele semnate deja, la dezvoltarea oraşului, pentru creşterea calităţii vieţii arădenilor”, a transmis Călin Bibarţ, primarul municipiului Arad, printr-un comunicat de presă.

Primarul din Arad a semnat joi, 15 decembrie, contractele de finanţare pentru cinci dintre obiectivele de investiţii propuse în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în valoare totală de peste 24 de milioane de euro. Patru dintre contracte prevăd reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a 13 blocuri de locuinţe şi a două unităţi de învăţământ din municipiu, iar cel de-al cincilea achiziţiei clor șase garnituri de tramvai dublu articulate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.