Primarul Dominic Fritz, vizite oficiale la Bruxelles și Paris. Care este motivul

Primarul Dominic Fritz, vizite oficiale la Bruxelles și Paris. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, va fi în vizită oficială la Bruxelle și Paris, de luni până miercuri, a anunțat, ieri, serviciul de comunicare al municipalității.


Motivul – continuarea campaniei de promovare a Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii.

”Sunt foarte încrezător că valul de interes și simpatie pentru Timișoara pe care l-am întâlnit la Berlin acum o lună se va repeta și la Bruxelles și Paris. Ținta noastră este să creăm noi punți de colaborare între Timișoara și marile capitale europene care să continue și după anul Capitalei Culturale. Destinul european al Timișoarei merită să fie mult mai vizibil și mai bine cunoscut de către europeni. Anul viitor este șansa noastră de a spune tuturor povestea europeană a Timișoarei”, a spus primarul Dominic Fritz.

La Bruxelles, evenimentul de promovare al Timișoarei 2023 va avea loc la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă UE. Tot în cursul vizitei din capitala Belgiei și a Europei, primarul Timișoarei va avea o serie de întâlniri bilaterale cu oficiali europeni din domeniile cultură, digitalizare și energie.Vizita din capitala Franței va avea loc în 6 decembrie, la Ambasada României la Paris și va reuni corpul diplomatic, diaspora română, reprezentanți ai mediului cultural din capitala Franței.

În luna ianuarie, Fritz urmează să efectueze o vizită în Olanda, la Groeningen, conform aceleiași surse.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.