Proiecție de film la Timișoara, prolog pentru Marșului Eroilor: „Huligani post-mortem”, la...

Proiecție de film la Timișoara, prolog pentru Marșului Eroilor: „Huligani post-mortem”, la Sala Lira

0
DISTRIBUIȚI

În 16 decembrie, cu începere de la ora 17:00, AST Druckeria, în parteneriat cu TVR Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, organizează o proiecție de film la Sala Lira. Evenimentul face parte din serie de evenimente organizate de Asociația Suporterilor „Druckeria” și Peluza Sud Timișoara cu ocazia comemorării a 33 de ani de la Revoluția Română din 1989.

„Evenimentul are ca temă tot păstrarea vie a memoriei celor căzuți pentru libertate în timpul Revoluției Române din 1989 și constă în vizionarea filmului documentar «Huligani post-mortem», realizat de regizoarea Diana Trocmaier în 1998, pentru TVR.


Filmul a câștigat marele premiu al celei mai prestigioase gale de premii în televiziune – APTR, adunând mărturii ale celor implicați direct în evenimentele acelui decembrie, dar și puncte de vedere necunoscute publicului larg până atunci. Proiecția va fi introdusă și moderată de cunoscutul om de televiziune timișorean Florin Mihoc, care va avea ca invitați protagoniști ai momentelor ce ne-au oferit libertate în urmă cu mai bine de 30 de ani. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în sală”, a transmis Druckeria.

Evenimentul are loc înainte de tradiționalul Marş all Eroilor, care va lua startul la ora 18:30, din Piața Maria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.