Promoție pentru ultimele apartamente din ansamblu City Gate

Promoție pentru ultimele apartamente din ansamblu City Gate

0
DISTRIBUIȚI

RPC Group a finalizat cele 90 de apartamente din ansamblul City Gate Mosnita Noua, primii locatari se bucura deja de noua lor locuinta, iar altii se ocupa deja de mobilarea viitorului lor camin.

City Gate este localizat la intrare in Mosnita Noua, la Strada Principala, chiar la limita intre Timisoara si Mosnita. Include spatii comerciale la parter care vor gazdui magazine, farmacii, showroom-uri, pizzerie, dar si gradinita cu program prelungit.

RPC Group a dezvoltat, prin acest ansamblu, apartamente bine compartimentate si durabile, care sa isi creasca valoarea in timp si sa devina investitii sigure. Astfel, in acest proiect au investit atat cupluri si familii tinere, pentru locuinta personala, dar si investitori care deja au inchiriat apartamentele achizitionate.


Pozitia foarte buna, proximitatea fata de zone de birouri de IT, accesul facil la magazine, pista de bicicleta, mijloacele de transport in comun, drumul de patru benzi si centura de sud a Timisoarei   sunt doar cateva din motivele pentru care apartamentele din City Gate sunt o alegere inspirata, adevarate investitii pe termen lung. In plus, nivelul de calitate al constructiei si finisajelor este unul foarte ridicat, iar raportul calitate pret foarte bine echilibrat.

Apartamentele City Gate sunt cu 2 si 3 camere, cu suprafetele cuprinse intre 51 si 69 mp, toate apartamentele au balcon, unele chiar si terasa de 40mp. Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare gratuit, inscris in CF. Incalzirea este realizata de centrale termice de apartament si sistem de incalzire in pardoseala.

Mai sunt doar 9 apartamente nevandute. Vino sa vezi prețurile iernii și promoțiile!

Cei care doresc sa programeze o vizita pentru vizionarea apartamentelor o pot face la numerele de telefon 0722 380267 / 0747020525 sau pot accesa site-ul citygate-tm.ro pentru mai multe detalii.