Ravi și prietenii săi susțin un concert caritabil intim: „Am uitat că...

Ravi și prietenii săi susțin un concert caritabil intim: „Am uitat că avem în jurul nostru oameni bătrâni care au probleme și nu au pe nimeni în jurul lor“

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni clubul Manufactura va fi gazda unui concert caritabil special în cadrul căruia pe scenă se vor afla Ravi & Friends, evenimentul având un scop caritabil.

„Tematica acestui concert este una aparte. Ideea e că am uitat că avem în jurul nostru bătrâni care au probleme și care nu au pe nimeni în jurul lor să îi ajute. Intrarea la concert va fi pe bază de donație, iar banii strânși îi vom oferi uneia sau mai multor persoane în vârstă care au nevoie de ei. De ce nu facem un concert caritabil pentru copii? Normal că iubim copii, dar în luna decembrie toată lumea face evenimente doar pentru ei și uităm de bătrâni. Cu câteva luni în urmă o persoană apropiată a suferit un AVC. Lângă el erau alte persoane în spital care erau în vârstă și aveau nevoie de ajutor. Asta m-a marcat. Mă doare să văd ăn parcea unui supermarket bătrânici care te pândesc dacă scoți bănuții din cărucior.


Ne dorim să oferim un sprijin acestor persoane, asta a fost ideea care a stat la baza acestui concert“, a spus Ravi.

Pe numele său adevărat Răzvan Stoichiță, Ravi a devenit cunoscut amatorilor de folk din țara noastră datorită activității sale în trupa Hazard și după câțiva ani de pauză muzicală a revenit sub lumina reflectoarelor și pregătește un album nou alături de producătorul muzical Florin Barbu. În luna octombrie a acestui an artistul s-a implicat în prima ediție a festivalului Let there be Music desfășurat în Piața Operei care își propune să promoveze muzicieni  care nu au ocazia să susțină recitaluri pe scenele „mari“. Alături de Ravi la concertul din Manufactura se vor afla Mircea Goanță și muzicianul turc Alaz Koc.

„Vom cânta piese din album inclusiv o melodie pe care am compus-o cu câteva zile în urmă și care se numește Fata preotesei. Vom avea și cover-uri… plecăm de la No woman no cry până la Maria Tănase… mergem și la câteva piese de cabană. Va fi un spectacol mai intim în care ne dorim să fim aproape de public într-o atmosferă de sărbătoare. Pentru prima oară va cânta și muzicianul turc Alaz Koc, care mi-a fost recomandat de un prieten din Sibiu“, a mai adăugat Ravi.

Concertul Ravi & Frineds va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19, la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.