Război în Ucraina, ziua 294. Un nou atac cu rachete asupra Kiev-ului...

Război în Ucraina, ziua 294. Un nou atac cu rachete asupra Kiev-ului UPDATE 1 Două clădiri administrative, lovite

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, afirmă că Ucraina a doborât miercuri dimineață 10 drone de fabricație iraniană, notează Sky News.

Vitali Klitschko a explicat că sistemele de apărare aeriană au lovit dronele Shahed la primele ore ale dimineții. Doi martori au declarat pentru Reuters că orașul și regiunea din jurul acestuia au fost sub alertă de sirene de raid aerian timp de aproximativ 20 de minute înainte de explozii.

Oleksiy Kuleba, guvernatorul regiunii Kiev, a declarat că sistemele de apărare antiaeriană au fost activate.


Parlamentarul ucrainean Oleksiy Goncharenko a declarat că se crede că au avut loc trei explozii.

De asemeena, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat că districtul central al orașului, Shevchenkivskyi, a fost lovit. „Serviciile de urgență au fost trimise în zonă”, a declarat Klitschko pe aplicația de mesagerie Telegram.

Miercuri, 14 decembrie 2022 / 08:46:23

Explozii în centrul Kievului: două clădiri avariate

KIEV (MEDIAFAX) – Două clădiri administrative au fost avariate în exploziile de miercuri dimineața din centrul Kievului, potrivit Sky News.

UPDATE 1 Apar noi detalii despre atacurile de miercuri dimineață de la Kiev. Administrațția orașului a transmis că două clădiri administrative au fost avariate în exploziile care au avut loc miercuri, în jurul orei locale 6.30. Deocamdată nu există informații despre răniți sau victime.

Primarul Vitali Klitschko a declarat că sistemele de apărare aeriană au doborât 10 drone Shahed-136 de fabricație iraniană și că au avut loc explozii în cartierul central al orașului, Shevchenkivskyi. În această zonă se află un grup de universități, galerii și restaurante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.