Război în Ucraina, ziua 298. Mai multe victime după ultimele atacuri aeriene...

Război în Ucraina, ziua 298. Mai multe victime după ultimele atacuri aeriene asupra Hersonului

0
DISTRIBUIȚI

Cel puțin o persoană a murit și altele au fost rănite sâmbătă, în timpul unor atacuri aeriene ale rușilor asupra suburbiilor orașului Herson.

O persoană a murit și două au fost rănite în timpul bombardamentele de sâmbătă, a anunțt un oficial prezidențial ucrainean, potrivit CNN.

„O femeie a murit din cauza rănilor și alte două persoane sunt în spital.


Lovitura inamică a avariat clădirea școlii, a spitalului și a bisericii”, a declarat Kyrylo Timoșenko într-o postare pe contul său de Telegram.

O altă lovitură a avut loc în Stepanivka, care se află la periferia orașului Herson, a precizat Timoșenko. Satul a fost atacat cu mortiere, iar un sediu folosit pentru acordarea de ajutor umanitar a fost lovit.

Iaroslav Yanushevych, șeful administrației militare din regiunea Herson, a declarat că și un azil a fost lovit în timpul atacului.

„Armata rusă a lovit centrul geriatric din Kherson din satul Stepanivka. Ocupanții au vizat în mod josnic o instituție care oferă asistență persoanelor în vârstă”, a explicat Yanushevych.

Potrivit lui Yanushevych, „porțile au fost distruse, ferestrele și ușile au fost sparte, iar acoperișul și veranda au fost deteriorate. Din fericire, nu au existat victime sau răniți”, a precizat oficialul ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.