Regal vienez cu orchestră italiană, la Arad și Timișoara, înainte de Crăciun

Regal vienez cu orchestră italiană, la Arad și Timișoara, înainte de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Sala filarmonicii arădene va găzdui în 21 decembrie, de la ora 19:00, un concert extraordinar de Crăciun, intitulat „Regal vienez”, susținut de Orchestra di Teatro Dʹopera italiana, iar joi 22 decembrie, de la ora 17:30 și de la ora 20:00, două reprezentații vor avea loc pe scena operei timișorene.

Organizatorii concertului subliniază că „este una dintre cele mai celebre orchestre din Europa și a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este semnificativ să amintim câteva scene de tradiție pe care Orchestra di Teatro D’opera Italiana a avut succese fulminante: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica dinBregenz), Brunnenhof der Residenz München (Palatul Imperial din München), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nürnberg, Kasemattenbuehne Graz.


Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Operă din Roma, Opera din Viena”.

Membrilor orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alătură și orchestra Operei Vox, la rândul ei apreciată la nivel național și internațional, și ansamblul de balet al acesteia, cu valsuri, polci și can-can, într-o coregrafie concepută de Vlad Sebastian. „Este pentru prima dată în România când cele două orchestre concertează împreună pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice”, susțin conducătorii celor două orchestre, care doresc să lase o amintire neștearsă pentru Crăciunul și Anul Nou care se apropie. „Aducem spiritul vienez în Timișoara – «Mica Vienă» prin cele mai emoționante  capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehár, Emmerich Kálmán și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice”, promit artiștii.

Biletele sunt disponibile pe Ticketstore.ro, Iabilet.ro și la agențiile operei din Timișoara și a filarmonicii arădene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.