Ripensia a ajuns la opt plecări şi zero veniri. Încă un senior...

Ripensia a ajuns la opt plecări şi zero veniri. Încă un senior important i-a părăsit pe roş-galbeni

0
DISTRIBUIȚI
Imagine: ripensiatimisoara.ro

Continuă plecările pe bandă rulantă de la Ripensia şi de sărbători. Roş-galbenii au ajuns la opt despărţiri prin întreruperea contractului mijlocaşului Alexandru Piftor iar numărul seniorilor din lotul timişorenilor devine din ce în ce mai mic.

Alex Piftor (23 ani) a sosit la „Ripi” în urmă cu doi ani de la Buzău şi a devenit rapid un jucător important pe „Electrica”.


Contractul său expira în vară, dar cele două părţi au convenit să rupă deja înţelegerea.

Mijlocaşul folosit mai mult în bandă a avut în total 50 de meciuri oficiale în tricoul Ripensiei şi a marcat de cinci ori la nivelul Ligii 2. Nu a fost titular permanent în acest sezon, chiar şi aşa însă a adunat 13 prezenţe şi a înscris de două ori în sezonul în curs. În vara trecută a fost şi campion european universitar cu UVT.

Crescut la Botoşani, Piftor a evoluat şi la seniorii echipei din nordul Moldovei la început de carieră şi a mai jucat şi pentru Chindia Târgovişte.

„Ripensia îi mulțumește lui Piftor pentru perioada petrecută la Ripi.
Mult succes mai departe, Alex!”, se arată în mesajul clubului pentru jucător.

Ripensia a înregistrat în această pauză competiţională nu mai puţin de opt plecări. Au mai părăsit echipa: Fridrich, Zimţa, T. Călin, Şt. Dobre, A. Macriţchii, M. Ene şi Mogoş. Primul a semnat cu noua Gloria Bistriţa, lider în Liga 3. Până acum roş-galbenii nu au anunţat nicio achiziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.