Româncă dispărută de o săptămână, în Italia. Familia bănuiește că a fost...

Româncă dispărută de o săptămână, în Italia. Familia bănuiește că a fost răpită

0
DISTRIBUIȚI

Nicole Pop are 27 de ani și a dispărut din provincia Brescia în după amiaza zilei de 23 noiembrie. Mama sa este convinsă că a fost răpită de un conațional, transmite adevarul.ro, pentru că tânăra nu și-ar fi părăsit niciodată copilul.

Nicole Pop este originară din localitatea Vulcan, județul Hunedoara, dar trăiește de când era mică în Artogne, provincia Brescia din Lombardia. Mama tinerei a fost cea care a alertat autoritățile. Le-a spus carabinierilor că este convinsă că fiica ei a fost răpită pentru că ea niciodată nu și-ar fi părăsit copilul. Mai mult, femeia a declarat că Nicole ar fi fost văzută ultima dată în compania unui român.

Irina Pop a cerut ajutor si pe rețelele de socializare.


„În ziua dispariției a fost văzută în compania lui Bădărău Bogdan Ștefan (27 de ani) din Vulcan, Hunedoara, România. Dacă cineva i-a văzut sau oricine are informații despre aceste persoane este rugat să sune la Poliție (112)!”, a scris mama tinerei dispărute pe pagina sa de Facebook.

În ziua în care a dispărut, Nicole Pop purta o geacă neagră marca Nike și blugi albaștri. Ca semne particulare, Nicole are mai multe tatuaje pe brațe și pe corp.

Presa italiană urmărește subiectul de o săptămână. Conform televiziunii italiene Piu Valli TV, prefectura din Brescia a confirmat că fata nu a fost găsită, iar carabinierii o caută în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.