Salonul Industriei Ușoare de la Timișoara, ediție specială de Crăciun. Ce produse...

Salonul Industriei Ușoare de la Timișoara, ediție specială de Crăciun. Ce produse veți putea găsi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-535761968">

Ultimul salon al industriei ușoare organizat în acest an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este o ediție dedicată sărbătorilor Crăciunului și va fi deschis între 14 și 18 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș.

Și-au anunțat participarea 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor pune în vânzare  o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte și lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice, bijuterii și gablonţuri sau aranjamente de Crăciun – articole ce pot fi oferite în dar celor dragi.

Târgul de produse tradiționale din exterior își așteptă vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, produse apicole, produse de carmangerie, unități de alimentație publică.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00 și duminică de la ora 10:00 până la ora 18:00, iar intrarea publicului este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.