Sărbătoare în muzica timișoreană: La mulți ani Octavian Horvath!

Sărbătoare în muzica timișoreană: La mulți ani Octavian Horvath!

0
DISTRIBUIȚI

Octavian „Vita“ Horvath, solistul trupelor Implant Pentru Refuz şi Blazzaj, o figură binecunoscută a muzicii timişorene, împlineşte astăzi 49 de ani, ocazie cu care îi urăm un călduros „La Mulţi Ani!”

Artistul s-a născut în 6 decembrie 1973 la Sânnicolau Mare şi şi-a început cariera de artist în formaţiile Psycho Pampers şi Atomic Crunch.


Pe lângă binecunoscuta sa carieră ca „frontman” al trupelor Implant pentru Refuz și Blazzaj, de-a lungul anilor „Vita“ s-a implicat într-o serie de alte proiecte care au bucurat urechile melomanilor din întreaga țară.

În cursul anului trecut, artistul a lansat setul înregistrat sub numele de 150 Stoka pentru festivalul Psihodrom, melodiile sale din acest proiect find incluse și pe compilațiile lansate de echipa Psihodrom. Artistul face parte din 1995 din componența formației Implant Pentru Refuz, care a lansat albumele Implant pentru refuz – 1996, Permis postsinucidere – 1997, Culori – 1999, Oameni fără fețe – 2001, Monolith – 2007, Otheroot – 2009, Cartography – 2015, Acustic (Live@Unirii5) – 2016 și Sub Radar – 2019, iar alături de cei de la Blazzaj a lansat discurile „Atenție Blazzaj“ – 1999 și „Macadam“ – 2003.

În luna septembrie a acestui an Implant pentru Refuz a susținut un concert IPR Simfonic alături de membrii Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Banatul”, coordonată de dirijorul Radu Zaharia. Prima reprezentație a acestui proiect inedit a avut loc cu doi ani în urmă, la Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.