SCM Politehnica a încheiat anul cu o victorie foarte importantă. Primul succes...

SCM Politehnica a încheiat anul cu o victorie foarte importantă. Primul succes cu Mihai Rohozneanu „principal”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

SCM Politehnica a încheiat anul cu un succes extrem de important, în deplasare la HC Buzău.


Ieri seară a fost 29-27 pentru bănăţeni, care vor ierna pe poziţia a 12-a, la egalitate cu Vaslui, locul 11.

După şase partide fără victorie, handbaliştii alb-violeţi au reuşit să obţină un succes vital în lupta pentru evitarea barajului de supravieţuire. Poli s-a întors cu trei puncte de la Buzău, formaţie de care s-a apropiat totodată la trei puncte.

Gazdele au început mai bine şi au avut 3-0, dar Marjanovic și Sadoveac i-au readus pe bănăţeni în meci. Buzăul a intrat totuşi cu avantaj la pauză: 15-13. La reluare, după ce au fost iarăşi conduşi la trei goluri diferenţă, alb-violeţii au restabilit rapid egalitatea. Poli a condus prima dată cu 20-19. Au urmat apoi trei reușite consecutive care au înclinat balanţa decisiv în favoarea oaspeţilor.

„A fost un meci foarte dificil, dar pe care l-am dus la bun sfârșit. Le mulțumesc tuturor din echipă pentru implicare și mai ales că aceasta s-a concretizat într-un rezultat bun. Am îmbunătățit apărarea, dar și în atac am avut unele execuții foarte eficiente, în special la final de meci”, a declarat Mihai Rohozneanu după primul succes ca tehnician la Poli.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 8 goluri, Marjanovic, Cîmpan – câte 5, Fenici – 4, Cristescu 3, Szabo 2, Ignat, Furak – câte unul.

Timişorenii vor relua Liga Zimbrilor în jurul datei de 3 februarie cu un meci pe teren propriu împotriva campioanei Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.