Șoferi bănățeni, prinși drogați la volan și cu droguri în mașină de...

Șoferi bănățeni, prinși drogați la volan și cu droguri în mașină de polițiștii de la Rutieră

1
DISTRIBUIȚI

Doi șoferi, unul din Timișoara și unul din Oravița, au probleme cu legea după ce au fost prinși cu droguri în mașină, în urma unor controale de rutină ale polițiștilor de la Brigada Rutieră din cadrul IPJ Caraș-Severin.

„Un echipaj de poliție care acționa pe DJ 582, în localitatea Văliug, a depistat ieri, la ora 19:20, un bărbat de 44 de ani, din Timișoara, care conducea un autoturism din direcția Reșița și care a fost testat cu aparatul Drugtest, aparat care a indicat rezultat pozitiv pentru THC. De asemenea, la controlul autovehiculului, în interior au fost găsite o cană conținând materie vegetală de culoare verde-oliv și un grinder folosit la mărunțirea fragmentelor vegetale, toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.


Într-un alt caz, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au oprit pentru control, pe strada Zona Gării, un autoturism condus de un tânar de 23 de ani, care, fiind testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drug Check a indicat rezultat pozitiv pentru THC. În continuare, polițiștii au verificat habitaclul autoturismului, în interior fiind găsit un pliculeț de plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde-oliv, care a fost ridicat pentru cercetări”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În ambele cazuri, șoferii au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.