Șoferi beți sau drogați, prinși de polițiștii din vestul țării în prima...

Șoferi beți sau drogați, prinși de polițiștii din vestul țării în prima zi de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii cărășeni au acționat în prima zi de Crăciun pentru siguranța circulației pe drumurile publice. Mai mulți petrecăreți din Banatul Montan nu au ținut cont de lege și s-au urcat la volan fie după ce au băut prea mult alcool, fie după ce au consumat substanțe intrezise.

Ieri-noapte, la ora 2.31, polițiști din Moldova Nouă au oprit pentru control, pe DN 57, în localitatea Coronini, un autoturism care circula din direcția Berzasca către Moldova Nouă, condus de un tânăr de 25 de ani, din Berzasca, care, fiind testat cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri-noapte, la ora 1.25, polițiști de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia, au oprit în trafic, pe DJ 608, în comuna Cornereva, un autoturism care circula din direcția Rusca către Teregova, condus de un tânăr de 19 ani care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest avea o alcoolemie de 0.38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt tânăr de 20 de ani, din Reșița, a fost depistat ieri-noapte, la ora 1.20, de către polițiști de la Biroul Rutier Reșița, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Revoluția din Decembrie, din municipiu, testarea DrugTest indicând, în cazul acestuia, rezultat pozitiv pentru amfetamină.

În dimineața zilei de Crăciun, la ora 6.20, polițiști de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia au oprit pentru control, în localitatea Valea Bolvașnița, un autoturism care se deplasa din direcția DC 30 – Valea Bolvașnița către DN 6.


Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din Mehadia, avea o alcoolemie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus de polițiști la cel mai apropiat Centru de Permanență pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă tânărul a refuzat recoltarea.

Într-o altă situație, azi-noapte, la ora 01.20, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe strada Primăverii din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, în cazul căruia aparatul DrugTest a indicat rezultat pozitiv pentru THC.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.