Solista timișoreancă Silvia Stoiana a lansat o melodie nouă alături de copilașul...

Solista timișoreancă Silvia Stoiana a lansat o melodie nouă alături de copilașul ei

0
DISTRIBUIȚI

Silvia Stoiana a lansat o melodie nouă alături de copilașul ei, mixajul și masterul piesei Legănelul lui Isus fiind realizat de Massive Studios.

„Anul acesta,în pragul sărbătorilor de iarnă, mi-am dorit  să-mi  suprind fanii într-un mod inedit. Și pentru că este primul an în care sunt proaspată mămică, împreună cu scumpul meu copilaş, Silviu, am filmat o colindă deosebit de specială, dedicată Naşterii Lui Iisus. Legănelul lui Iisus, o colindă care creează magie şi ne aminteşte Darul Sfânt al lui Dumnezeu pentru omenire, acela că L-a trimis pe singurul Său Fiu, să ridice păcatul lumesc si «pentru ca oricine crede în el, să nu piară, ci să aibă viată veşnică» (Ioan 3:16).


La filmarea acestui colind, am avut emoții foarte mari, din două motive: să pot cânta despre Fiul Lui Dumnezeu este un Har suprem si îmi inundă inima de o emoţie sfântâ, apoi sa-mi ţin pruncul în braţe în timp ce cânt este mai mult decât un vis împlinit Mi-am imaginat acest moment special, încă din copilărie, pe când cântăm pe acasă și visam cu ardoare la o cariera în muzica. Sunt recunoscătoare Cerului pentru tot ce trăiesc, astăzi! Sărbători binecuvântate tuturor și zile magice alături de cei dragi“, este mesajul solistei timișorence.

Solista timișoreancă a debutat în cadrul concursurilor școlare, fiind îndrumată de Simona Negru, Florin Pascu și Liviu Râmneanțu și pregătește de ceva vreme albumul ei de debut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.