Spargeri în serie la Timișoara după ce au fugit din centrele deplasament....

Spargeri în serie la Timișoara după ce au fugit din centrele deplasament. Cum au fost prinși suspecții

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii locali au depistat ieri noapte un grup de şapte tineri, în zona Dâmboviţa a Timişoarei, suspecţi de spargeri de autoturisme.

O patrulă de polițiști locali a fost sesizată de un cetățean, în jurul orei 0.45, că persoane necunoscute i-au spart autoturismul parcat pe strada Dreptatea colț cu Budai Deleanu. Polițiștii locali au plecat în căutarea autorilor şi au observat un grup de tineri care, la apariția patrulei, au luat-o la fugă. Pornind în urmărirea lor, polițiștii locali l-au reținut pe unul dintre ei. Acesta a declarat că se afla împreună cu alți şase tineri, toți minori, provenind din centrele de plasament din Lugoj și Găvojdia, și că forțau portierele autoturismelor pentru a sustrage bunuri din acestea.

Polițiștii locali au continuat verificările în zonă și, trei ore mai târziu, i-au depistat pe Bd.


Iuliu Maniu pe alți patru tineri din grup, trei dintre aceștia fiind dați și în urmărire de IPJ Timiș, deoarece fugiseră din centrul de plasament. În jurul orei 4.30, polițiștii locali au reușit să mai rețină, tot pe Bd. Iuliu Maniu, încă doi tineri din grup, dintre care unul era de asemenea dat în urmărire.

Șase dintre tinerii reținuți au 16 și 17 ani, unul singur având 18 ani. Aceștia aveau asupra lor diverse bunuri, precum telefoane mobile, tablete, încărcătoare, portofele, șurubelnițe. Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.